Webdesign

Een website moet indruk maken. Een eerste aanblik moet prikkelen verder te kijken. Met andere woorden: de vormgeving van een website bepaalt of de bezoeker de online-kennismaking wil voortzetten of afbreken.

Een website moet vragen beantwoorden of op z’n minst interesse opwekken voor het bedrijf, persoon of instelling achter het www-adres. Webdesign moet creatief zijn, maar ook functioneel.

Tekstvaart is gespecialiseerd in het ontwerp en realisatie van websites voor het midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen. Onze aanpak kenmerkt zich door een sterke focus op het maken van een website die optimaal past bij de doelstelling, doelgroep, missie en huisstijl van het bedrijf. Een website moet de stijl en sfeer van het bedrijf uitstralen.

U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige als complexe websites. Afhankelijk van uw budget kunt u kiezen uit een website op maat of een website gebaseerd op een bestaand template. Graag adviseren we u over uw website.

Twijfels over uw huidige website? Of gewoon nieuwsgierig of de website voldoet? Tekstvaart heeft ervaring in het geven van een zogenaamde sitecheck. Aan de hand van een uitgebreide checklist kunnen wij uw website beoordelen.

Tekstvaart | E-mail: info@tekstvaart.nl